Zbog snežnih neprilika sazvana hitna sednica Vlade Vojvodine
20.12.2009.

Na nalog predsednika Vlade AP Vojvodine dr Bojana Pajtića, danas je sazvana hitna sednica pokrajinske Vlade, dok je pokrajinski Štab za vanredne situacije u neprekidnom zasedanju.

Predsednik Pajtić i Vlada AP Vojvodine apeluju na sve nadležne institucije i službe, lokalne samouprave i zadruge, da aktiviraju celokupnu raspoloživu mehanizaciju i ljudstvo kako bi smetnje i problemi nastali zbog velikih snežnih nanosa, bili otklonjeni što brže.

Upućena je i inicijativa za hitno deblokiranje autoputa kod Bačke Topole, a od nadležnih institucija će biti zatraženo da ubuduće tokom nepovoljnih vremenskih prilika teretni saobraćaj na teritoriji Pokrajine bude obustavljan.

U Kabinetu predsednika Vlade AP Vojvodine zaposleni su raspoređeni u 24-časovna dežurstva i aktiviran je broj telefona, 021 422 368, za pomoć građanima u rešavanju problema.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar