Zakazana 15. sednica skupštine Grada Sombora

Predsednik Skupštine grada Sombora prim. dr Zoran Parčetić, zakazao je 15. sednicu Skupštine grada.

Prema sazivu upućenom odbornicima sednica će se održati 11. jula, u velikoj sali zgrade lokalne samouprave (Trg cara Uroša 1, Sombor), sa početkom u 9 sati.

Dnevni red predložen odbornicima sadrži 14 tačaka i to: Predlog odluke o prvom rebalansu odluke o budžetu grada Sombora za 2017. godinu, Predlog odluke za participativno budžetiranje, Predlog odluke o maksimalnom broju zaposlenih u sistemu javnog sektora grada Sombora za 2017. godinu, te Predlog odluke o uređenju Grada.

Odbornici će razmotriti i odlučiti o: Predlogu odluke o ostvarivanju uslova za potpuniju i kvalitetniju zdravstvenu zaštitu građana grada Sombora, predlozima odluka o izmeni i dopuni planova generalne regulacije naseljenih mesta – Doroslovo, Stapar i Riđica, kao i Predlogu odluke o javnom prevozu u drumskom saobraćaju na teritoriji Grada Sombora.

Odbornici će odlučiti i o planu i programu prevoza putnika u gradskom i prigradskom saobraćaju i redu vožnje AD "Severtrans", predlogu pravilnika o finansiranju i sufinansiranju programa /projekata udruženja koji su od javnog interesa za grad Sombor, izveštajima o radu mesnih zajednica u 2016. godini, imovinsko-pravnim predmetima.

Odbornici će razmotriti i predloge Odbora za kadrovska pitanja i radne odnose koji se odnose na razrešenja i imenovanja člana Odbora za obrazovanje, prosvetu i kulturu.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar