lokacija: Odžaci
objavljeno: 09.11.2018.

Zajednička akcija MO Bački Brestovac i Unije žena OO SNS Odžaci

Politika

Zajedničkom akcijom MO SNS Bački Brestovac i Unije žena OO SNS Odžaci, sprovedena je u delo još jedna humanitarna akcija.

Ovoga puta akcija je bila organizovana sa ciljem da se pomogne Slavici Narančić koja je živela u teškim uslovima. Humanim gestom Branke Lončar , trudom i zajedničkim radom svih aktivista MO, Slavici su obezbeđeni bolji uslovi za život.
 
- Aktivisti OO Srpske napredne stranke Odžaci uvek učestvuju u raznim humanitarnim akcijama, dajući svoj skromni doprinos, kako bi izašli u susret našim sugrađanima kojima je pomoć najpotrebnija, kažu iz ove stranke.
 
Izvor: OO SNS Odžaci
 
 
 
 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

U Svečanoj sali zgrade Županije održana je prezentacija Projekta „Poslovna zona“ grada Sombora. Projekat finansiraju grad Sombor i...

U Pokrajinskoj vladi održan je sastanak pokrajinskog sekretara za zdravstvo doc. dr Zorana Gojkovića sa rukovodiocima zdravstvenih ustanova...

U utorak, 16. aprila, u sali na drugom spratu zgrade Skupštine AP Vojvodine sa početkom u 11.00 časova,...

OO SNS Sombor izdao je saopštenje za javnost: "Odbornici Srpske napredne stranke Skupštine grada Sombora su se...

Odbornici Srpske Napredne Stranke u SO Kula proteklih dana dežurali su, kao i mnoge njihove kolege širom Srbije,...

OO SNS Apatin izdao je saopštenje: "Nakon skupa opozicije koji je održan 13. aprila u Beogradu, svima je jasno...