lokacija: Sombor
objavljeno: 23.10.2018.

Za ponedeljak, 29. oktobar, zakazana sednica Skupštine grada Sombora

Politika

Predsednik Skupštine grada Sombora prim. dr Zoran Parčetić zakazao je 28. sednicu. Prema sazivu upućenom odbornicima, sednica će se održati 29. oktobra 2018. godine u velikoj sali u zgradi Županije (Trg cara Uroša 1, Sombor), u 9.00 časova.

Odbornici će razmotriti i odlučiti o devet pitanja iz delokruga rada Skupštine i to: Izveštaj o izvršenju Odluke o budžetu grada Sombora za period januar-jun 2018. godine, Predlog odluke o ostvarivanju prava na finansiranje četvrtog pokušaja vantelesne oplodnje, Predlog odluke o subvencionisanju cena komunalnih usluga, te Predlog odluke o prestanku važenja Odluke o utvrđivanju principa i kriterijuma za raspodelu prostorija za rad političkih stranaka, vanstranačkih organizacija i sindikata br. 031-8 /03-1.
 
Odbornici bi trebalo da razmotre i daju saglasnost na druge izmene i dopune programa poslovanja JKP „Čistoća“ za 2018. godinu, kao i da odluče o davanju saglasnosti na Statut Predškolske ustanove „Vera Gucunja“ , Sombor.
 
Odbornici će razmatrati i izveštaj o radu mesnih zajednica na teritoriji grada Sombora za 2017. godinu, a okviru poslednje, devete tačke dnevnog reda, odlučiće o predlozima Odbora za kadrovska i administrativna pitanja Skupštine grada.
 
Saziv za 28. sednicu dostupan je OVDE.
 
Izvor: Poslovi informisanja i odnosa sa javnošću Sombor
 
 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Sednica Skupštine Opštine Apatin održana je danas, a na dnevnom redu bilo je 22 tačke.    

Predsednik Skupštine Opštine Odžaci, Goran Đaković zakazao je 25. Sednicu koja će se održati u ponedeljak, 1. jula,...

Sednica Skupštine Opštine Apatin, 32 po redu, održaće se sutra, 25. juna u 9 časova u Velikoj sali. 

Ljiljana Tica, profesorka razredne nastave iz Sombora, nova je predsednica Skupštine Grada Sombora. Tica je na tu funkciju...

Sednica Skupštine Grada Sombora zakazana je za sutra, 19. jun, sa početkom u 9 časova.  Odbornici će,...

Na sednici Skupštine opštine Odžaci doneto je rešenje o utvrđivanju prestanka mandata odbornici Jeleni Lopušini koja je podnela...