Za ponedeljak, 29. oktobar, zakazana sednica Skupštine grada Sombora

Predsednik Skupštine grada Sombora prim. dr Zoran Parčetić zakazao je 28. sednicu. Prema sazivu upućenom odbornicima, sednica će se održati 29. oktobra 2018. godine u velikoj sali u zgradi Županije (Trg cara Uroša 1, Sombor), u 9.00 časova.

Odbornici će razmotriti i odlučiti o devet pitanja iz delokruga rada Skupštine i to: Izveštaj o izvršenju Odluke o budžetu grada Sombora za period januar-jun 2018. godine, Predlog odluke o ostvarivanju prava na finansiranje četvrtog pokušaja vantelesne oplodnje, Predlog odluke o subvencionisanju cena komunalnih usluga, te Predlog odluke o prestanku važenja Odluke o utvrđivanju principa i kriterijuma za raspodelu prostorija za rad političkih stranaka, vanstranačkih organizacija i sindikata br. 031-8 /03-1.
 
Odbornici bi trebalo da razmotre i daju saglasnost na druge izmene i dopune programa poslovanja JKP „Čistoća“ za 2018. godinu, kao i da odluče o davanju saglasnosti na Statut Predškolske ustanove „Vera Gucunja“ , Sombor.
 
Odbornici će razmatrati i izveštaj o radu mesnih zajednica na teritoriji grada Sombora za 2017. godinu, a okviru poslednje, devete tačke dnevnog reda, odlučiće o predlozima Odbora za kadrovska i administrativna pitanja Skupštine grada.
 
Saziv za 28. sednicu dostupan je OVDE.
 
Izvor: Poslovi informisanja i odnosa sa javnošću Sombor
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar