Vladimir Galić, pokrajinski sekretar za urbanizam i zaštitu životne sredine, posetio opštinu Apatin
Predstavnike delegacije pokrajinskog sekretarijata na čelu sa sekretarom Vladimirom Galićem je primio predsednik apatinske opštine Radivoj Sekulić sa saradnicima. Ovaj sastanak je bio pre svega radni, organizovan u cilju sagledavanja potreba za pomoć pokrajine apatinskoj opštini i projektima vezanim za zaštitu životne sredine. 
 
Vladimir Galić je naglasio da je pokrajinska Vlada u centar svojih aktivnosti stavila izlazak na teren i obilazak opština, kako bi se na licu mesta videli problemi sa kojima se susreću lokalne samouprave. On je istakao da je posebno interesovanje njegovog sekretarijata urbanizam, poljoprivreda, prostorno planiranje i projektovanje, kao i infrastrukturni objekti.
 

Za poljoprivredu su do kraja godine, a i za narednu godinu predviđena značajna novčana sredstva, a od posebnog značaja će biti sređivanje divljih deponija koje se nalaze na državnom zemljištu, i u tom segmentu se može očekivati velika pomoć pokrajine, istakao je Galić.

Tokom radnog sastanka, saradnici predsednika opštine su upoznali goste sa planovima i problematikom iz pomenutih oblasti, što bi u narednom periodu donelo još intenzivniju saradnju na relaciji opština -pokrajina. 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar