Vladimir Batez za 025info: Mnogo prostora za saradnju pokrajine i opštine Apatin (FOTO) (VIDEO)

Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez posetio je danas Apatin. Batez je održao radni sastanak sa predsednikom opštine Radivojem Sekulićem, i njegovim saradnicima, Dubravkom Korać, zamenicom predsednika opštine, Jevtom Milojevićem, pomoćnikom predsednika opštine zaduženim za investicije i Slobodanom Bačićem, generalnim sekretarom Sportskog saveza opštine Apatin.

Proslavljeni odbojkaški as, koji trenutno obavlja funkciju sekretara za sport i omladinu u pokrajinskoj Vladi, istakao je da ima prostora za saradnju u narednom periodu te da je zadovoljan onim što je čuo od predsednika opštine Apatin i njegovih saradnika.

"Razmenili smo mišljenja oko aktuelne situacije, a moji sagovornici su me upoznali sa načinom na koji funkcionišu Sportski savez i Kancelarija za mlade u Apatinu. U narednom periodu ćemo sigurno unaprediti odnose i ljudi u Apatinu mogu da računaju na pomoć pokrajine. Želja nam je da se sport u Vojvodini ravnomerno razvija, a ne da sredstva odlaze u samo nekoliko gradova, kako je to ranije bio slučaj." - saopštio je Batez.

Predsednik opštine Apatin, Radivoj Sekulić rekao je da je veoma zadovoljan posetom pokrajinskog sekretara za sport i omladinu što je kako kaže "još jedan dokaz da pokrajinska Vlada brine i o manjim opštinama i sredinama".

"Lakše je kada znate da ćete imati podršku u rešavanju svih problema i da ćete i moći računati na pomoć u onolikoj meri kolike su ingerencije pokrajinskog sekretarijata na čilem čelu je gospodin Batez." - istakao je Sekulić.


Batez je nakon sastanka, zajedno sa svojim domaćinima, obišao Sportski savez opštine i Muzej sporta u Apatinu.

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar