Uređivanje Crvenke i Sivca

Aktivisti MO SNS Crvenka iskoristili su lepo vreme kako bi sproveli akciju uređenja lokalnog stadiona, te su sa dobrom voljom i pozitivnom energijom ofarbali zid oko stadiona koji je time dobio novi i lepši izgled.

Prema rečima predsednika Unije mladih OO SNS Kula, Slobodana Kalenića, aktivisti MO SNS Crvenka iskoristili su još jedno popodne kako bi organizovali akciju uređenja svog mesta. 
- Svakodnevnim radnim akcijama, aktivisti Srpske napredne stranke pokazuju koliko im je stalo da mesto u kom žive bude kvalitetnije i lepše za sve sugrađane. Volja i energija je evidentna, samo se nadam da će se Miholjsko leto produžiti te da ćemo sa akcijama ovog tipa nastaviti i u narednom periodu, kaže Kalenić
 
Aktivisti MO SNS Sivac takođe su bili vredni, te su i oni sproveli još jednu u nizu radnih akcija kako bi doprineli lepšem i uređenijem izgledu svog mesta. U tom cilju aktivisti su uklonili plakate koji su ružili autobuska stajališta i na taj način ukazali koliko je značajno kontinuirano raditi na uređenju sredine u kojoj živimo te će i u buduće nastaviti sa sličnim akcijama.
 
Izvor: OO SNS Kula
 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar