Unija žena OO SNS Odžaci sprovela akciju povodom 16 dana aktivizma protiv nasilja nad ženama

Unija žena SNS OO Odžaci uzela je učešće i organizovala akciju u centru grada u želji da skrene pažnju sugrađana na potrebu da se svaka vrsta nasilja nad ženama spreči i zasustavi, ali i da se žene ohrabre da nasilje prijave.

Ovom prilikom članice Unija žena OO SNS Odžaci su svojim sugrađankama podelile flajere i balone narandžaste boje koja je zaštitna boja Кampanje ,, ŠESNAEST  DANA  AКTIVIZMA PROTIV NASILJA NAD ŽENAMA'' koja je počela 25. novembra i trajaće do 10. decembra, kada se obeležava Međunarodni dan ljudskih prava.
 
- Poručujemo svim ženama, našim dragim sugrađankama da na tom putu NISU SAME, i da smo uvek tu da sa njima radimo na sprečavanju svakog vida nasilja , da se borimo za život  dostojan ljudskom rodu, odnosno  da širimo ljubav koja je osnov svakog uspeha u životu, kazala je na kraju predsednica Unije žena OO SNS Odžaci, Lukić Gordana i zahvalila se članicama Unije žena SNS MO Кaravukovo koje su pripremile balone.
 
Izvor: OO SNS Odžaci
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar