Unija mladih GrO SNS Sombor obeležila Međunarodni dan mladih

Unija mladih GrO SNS u Somboru obeležila je Međunarodni dan mladih deleći flajere na kojima je predstavljen grad Sombor kao dobitnik nagrade MladGrad.

MladGrad je priznanje koje dodeljuje Krovna organizacija mladih Srbije svake godine, i to na Međunarodni dan mladih, 12. avgust. Nagrada se dodeljuje jedinici lokalne samouprave za sveukupan doprinos unapređenju položaja mladih u lokalnoj zajednici i to na predlog udruženja mladih i/ili za mlade koji nominuje svoju lokalnu zajednicu za MladGrad, na osnovu dosad postignutih rezultata po pitanju mladih i u oblasti omladinske politike. MladGrad je priznanje lokalnoj samoupravi i zajednici za istinsko uključivanje mladih u najrazličitije procese lokalnih vlasti, kao i ulaganje u kreiranje podsticajnog okruženja za unapređenje položaja i zadovoljavanje potreba mladih u društvu.
 
Štandovi su, pored Sombora, postavljeni i u Kolutu, Stanišiću i Staparu, a ovu aktivnost Unije mladih podržala je svojim prisustvom i članica Gradskog veća za oblast sporta, dece i omladine Antonija Nađ Kosanović.

Izvor: GrO SNS Sombor
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar