U utorak sednica Zelene parlamentarne grupe

U utorak, 16. aprila, u sali na drugom spratu zgrade Skupštine AP Vojvodine sa početkom u 11.00 časova, biće održana 7. sednica Zelene parlamentarne grupe Skupštine autonomne Pokrajine Vojvodine.

Sednica će biti posvećena razmatranju kvaliteta kanalske mreže u AP Vojvodini, organskom zagađivanju kanalske mreže i mogućnostima sprečavanja zagađenja.

Na sednici će govoriti:

- Branislava Jeftić, predsednica predsedništva Zelene parlamentarne grupe Skupštine AP Vojvodine;

- Milanka Mišković, stručnjakinja iz oblasti zaštite životne sredine, (Uticaj vodene vegetacije na korišćenje i održavanje kanala); 

- dr Branko Miljanović, sa Departmana za biologiju i ekologiju Prirodno matematičkog fakulteta u Novom Sadu, (Biološka procena stanja vode kanala HS DTD);

- dr Ratko Bajčetić, v.d. pomoćnika pokrajinskog sekretara za urbanizam i zaštitu životne sredine, (Biotehničke mere za sprečavanje zamuljivanja kanala).

Izvor i foto: skupstinavojvodine.gov.rs


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar