U Odžacima održana sednica Skupštine opštine

Sednica Skupštine Opštine Odžaci održana je u skupštinskoj sali Sportskog centra Odžaci. Sednicom je predsedavao predsednik Skupštine Opštine Odžaci, Goran Đaković.

Na sednici su doneta sledeća akta: Poslovnik o radu Skupštine opštine, Odluka o otuđenju građevinskog zemljišta u javnoj svojini Opštine, Odluka o Mesnim zajednicama na teritoriji Opštine, Odluka o razvrstavanju neizgrađenog građevinskog zemljišta na teritoriji Opštine Odžaci u svrhu utvrđivanja osnovice poreza na imovinu za 2020. godinu, Kodeks ponašanja službenika i nameštenika Opštinske uprave opštine Odžaci, Rešenje o obrazovanju Komisije za planove, Rešenje o razrešenju i imenovanju članova Školskog odbora OŠ Vuk Karadžić Deronje i Rešenje o razrešenju i imenovanju člana Upravnog odbora Turističke organizacije Opštine Odžaci. 
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar