lokacija: Kula
objavljeno: 19.09.2018.

U Kuli održana sednica Opštinskog veća: Cene komunalnih usluga povećane za 6 %

Politika

Opštinsko veće opštine Kula je na sednici dalo saglasnost na Odluku o promeni cena komunalnih usluga, koje su usvojili Nadzorni odbori. Cena komunalnih usluga javnih komunalnih preduzeća ( JKP „Komunalac“ Kula, JKP „Vodovod“ Crvenka, JKP „Ruskom“ Ruski Krstur i JKP „Radnik“ Sivac) se povećava u iznosu od 6 %.

Opštinsko veće je dalo saglasnost na Izmene i dopune Plana programa rada sa Finansijskim planom za programske aktivnosti Crvenog krsta iz oblasti socijalne zaštite za 2018. godinu. Donet je i Zaključak o davanju saglasnosti na izmene Finansijskog plana mesnih zajednica Donji grad Kula, Gornji grad Kula i Mesne zajednice Sivac, Nova Crvenka, Kruščić, Lipar, i Ruski Krstur.
 
Opštinsko veće je donelo Rešenje o imenovanju Komisije za sprovođenje postupka dodele sredstava za finansiranje projekata u oblasti lokalnog ekonomskog razvoja i unapređenje života lokalnog stanovništva na teritoriji opštine Kula u 2018. godini, kao i Pravilnik o izmenama Pravilnika o načinu i rešavanju zahteva građana za naknadu štete nastalu usled ujeda napuštenih životinja.
 
Izvor: kula.rs
 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

,,Od samog osnivanja, podrška građana koju dobija Srpska napredna stranka raste iz godine u godinu u celoj Srbiji,...

Lokalni izbori u Кuli protekli su u mirnom tonu, bez incidenata i bez prigovora Izbornoj komisiji. Pravo glasa...

Sednicu 144. Gradskog veća vodio je zamenik gradonačelnice Antonio Ratković. Većnici su usvojili odluku o osnivanju Centra za...

Juce su na teritoriji opštine Кula održani vanredni lokalni izbori na kojima su građani između osam ponuđenih lista,...

U ponoć je počela izborna tišina uoči lokalnih izbora, koji će u kulskoj opštini biti održani u nedelju,...

59. sednica Opštinskog veća opštine Odžaci održana je 14. decembra 2018. godine u sali Opštinskog veća sa početkom...