lokacija: Kula
objavljeno: 30.10.2018.

U Kuli održana prva sednica Privremenog organa

Politika

Nakon što je predsednica Skupštine Srbije, Maja Gojković, raspisala izbore za odbornike Skupštine opština Kula za 16. decembar, održana je prva sednica Privremenog organa.

Predsednik Privremenog organa je dosadašnji predsednik opštine Velibor Milojičić, a članovi su: Milorad Lazić, Milan Vujaković, Livija Kozma i Nataša Stanojević.

Na sednici je doneta Odluka o radno-pravnom statusu predsednika i članova PO opštine Kula, kao i Rešenje o prestanku funkcija predsednika Skupštine opštine Kula, zamenika predsednika opštine Kula, sekretara Skupštine opštine Kula, kao i Rešenje o prestanku dužnosti predsednika, zamenika predsednika, i članova Komisija SO Kula.
 
Takođe, na sednici je doneto i Rešenje o prestanku mandata predsednika opštine Kula, zamenika predsednika opštine Kula i članova Opštinskog veća opštine Kula.
 
Odluka o raspisivanju izbora za odbornike u SO Kula stupila je na snagu, te počinju da teku i rokovi za obavljanje izbornih radnji.
 
Izvor: kula.rs
 
 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Danas je u Velikoj sali zgrade Županije održana 32. sednica Skupštine grada Sombora. Odbornici su, prema sazivu koji...

Predsednik Skupštine opštine Odžaci Goran Đaković sazvao je 21. sednicu Skupštine opštine Odžaci. Sednica će se održati u...

U organizaciji Ženske parlamentarne mreže  u Skupštini AP Vojvodine održana je Кonferencija „Žene u političkom životu“. Pozdravljajući učesnike i...

,,Srpska radikalna stranka je pokrenula veliku akciju, na teritoriji cele Srbije, s ciljem informisanja naroda o pogubnoj politici...

Prvi dani proleća i lepo vreme mame naše najmlađe sugrađane da izađu iz svojih domova napolje na igranje....

Na adresu 025info web portal redakcije stiglo je saopštenje OO SRS Apatin, a koje Vam prenosimo u celosti: ,,Opštinski...