lokacija: Kula
objavljeno: 30.10.2018.

U Kuli održana prva sednica Privremenog organa

Politika

Nakon što je predsednica Skupštine Srbije, Maja Gojković, raspisala izbore za odbornike Skupštine opština Kula za 16. decembar, održana je prva sednica Privremenog organa.

Predsednik Privremenog organa je dosadašnji predsednik opštine Velibor Milojičić, a članovi su: Milorad Lazić, Milan Vujaković, Livija Kozma i Nataša Stanojević.

Na sednici je doneta Odluka o radno-pravnom statusu predsednika i članova PO opštine Kula, kao i Rešenje o prestanku funkcija predsednika Skupštine opštine Kula, zamenika predsednika opštine Kula, sekretara Skupštine opštine Kula, kao i Rešenje o prestanku dužnosti predsednika, zamenika predsednika, i članova Komisija SO Kula.
 
Takođe, na sednici je doneto i Rešenje o prestanku mandata predsednika opštine Kula, zamenika predsednika opštine Kula i članova Opštinskog veća opštine Kula.
 
Odluka o raspisivanju izbora za odbornike u SO Kula stupila je na snagu, te počinju da teku i rokovi za obavljanje izbornih radnji.
 
Izvor: kula.rs
 
 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Ljiljana Tica, profesorka razredne nastave iz Sombora, nova je predsednica Skupštine Grada Sombora. Tica je na tu funkciju...

Sednica Skupštine Grada Sombora zakazana je za sutra, 19. jun, sa početkom u 9 časova.  Odbornici će,...

Na sednici Skupštine opštine Odžaci doneto je rešenje o utvrđivanju prestanka mandata odbornici Jeleni Lopušini koja je podnela...

Odavanjem pošte nedavno preminulom predsedniku Skupštine Grada Sombora primarijusu dr Zoranu Parčetiću, počela  je 34. Sednica Skupštine grada...

Sednica Skupštine Grada Sombora, 34. po redu, zakazana je za ponedeljak, 10. jun, u 9 časova.    

Sednica Skupštine opštine Apatin je započela usvajanjem zapisnika sa prethodne sednice, nakon čega je usvojen godišnji program zaštite, uređenja i...