lokacija: Kula
objavljeno: 30.10.2018.

U Kuli održana prva sednica Privremenog organa

Politika

Nakon što je predsednica Skupštine Srbije, Maja Gojković, raspisala izbore za odbornike Skupštine opština Kula za 16. decembar, održana je prva sednica Privremenog organa.

Predsednik Privremenog organa je dosadašnji predsednik opštine Velibor Milojičić, a članovi su: Milorad Lazić, Milan Vujaković, Livija Kozma i Nataša Stanojević.

Na sednici je doneta Odluka o radno-pravnom statusu predsednika i članova PO opštine Kula, kao i Rešenje o prestanku funkcija predsednika Skupštine opštine Kula, zamenika predsednika opštine Kula, sekretara Skupštine opštine Kula, kao i Rešenje o prestanku dužnosti predsednika, zamenika predsednika, i članova Komisija SO Kula.
 
Takođe, na sednici je doneto i Rešenje o prestanku mandata predsednika opštine Kula, zamenika predsednika opštine Kula i članova Opštinskog veća opštine Kula.
 
Odluka o raspisivanju izbora za odbornike u SO Kula stupila je na snagu, te počinju da teku i rokovi za obavljanje izbornih radnji.
 
Izvor: kula.rs
 
 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Aktivisti MO u Sivcu nastavljaju da sprovode akcije uređenja svog mestu te su jučerašnji sunčan dan iskoristili kako...

U nedelju, 11. novembra, održani su izbori za članove saveta osam mesnih zajednica na teritoriji opštine Odžaci. Najveća...

Aktivisti MO SNS u Crvenki još jedan lep dan su iskoristili kako bi organizovali radnu akciju sa ciljem...

Aktivisti MO Gornji Grad u Kuli nastavljaju da organizuju radne akcije u cilju unapređenja životnog prostora i uslova...

Na drugoj sednici Privremenog organa opštine Kula doneta je Odluka o konsolidovanom Završnom računu budžeta opštine Kula za...

Aktivisti MO SNS u Kruščiću iskoristili su još jedno sunčano prepodne kako bi organizovali još jednu u nizu...