lokacija: Kula
objavljeno: 30.10.2018.

U Kuli održana prva sednica Privremenog organa

Politika

Nakon što je predsednica Skupštine Srbije, Maja Gojković, raspisala izbore za odbornike Skupštine opština Kula za 16. decembar, održana je prva sednica Privremenog organa.

Predsednik Privremenog organa je dosadašnji predsednik opštine Velibor Milojičić, a članovi su: Milorad Lazić, Milan Vujaković, Livija Kozma i Nataša Stanojević.

Na sednici je doneta Odluka o radno-pravnom statusu predsednika i članova PO opštine Kula, kao i Rešenje o prestanku funkcija predsednika Skupštine opštine Kula, zamenika predsednika opštine Kula, sekretara Skupštine opštine Kula, kao i Rešenje o prestanku dužnosti predsednika, zamenika predsednika, i članova Komisija SO Kula.
 
Takođe, na sednici je doneto i Rešenje o prestanku mandata predsednika opštine Kula, zamenika predsednika opštine Kula i članova Opštinskog veća opštine Kula.
 
Odluka o raspisivanju izbora za odbornike u SO Kula stupila je na snagu, te počinju da teku i rokovi za obavljanje izbornih radnji.
 
Izvor: kula.rs
 
 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Predsednik Privremenog organa opštine Кula Velibor Milojičić sazvao je konstitutivnu sednicu Skupštine opštine Кula za 24. januar 2019....

Savet za zdravlje OO SNS i aktivisti iz MO Backi Gračac su nastavili akciju promocije Evropske nedelje prevencije...

Savet za zdravlje OO SNS Odžaci će tokom cele nedelje sprovesti niz akcija po svim naseljenim mestima opštine...

Na juče održanoj 147. sednici Gradskog veća grada Sombora razmotreno je i usvojeno više predmeta iz delokruga rada...

Zamenica predsednkia Skupštine opštine Odžaci Aleksandra Ćirić je dana 18.01.2019. godine sazvala 19. sednicu Skupštine opštine Odžaci za...

63. sednica Opštinskog veća opštine Odžaci održana je danas, 16. januara, u sali Opštinskog veća sa početkom u...