Tuča apatinskih socijalista, produbljuju se sukobi u stranci

Socijalisti Miodrag Bakić i Miloš Đerić, kako saznaje 025 info, potukli su se zbog neslaganja oko izborne liste. Apatinski socijalisti dobili su iz pokrajinskog odbora listu sa imenima kandidata za predstojeće izbore kojom stari socijalisti nisu zadovoljni.

Stari kadrovi SPS-a, iz perioda kada je Živorad Smiljanić bio na čelu Opštine Apatin, naime, ne slažu se sa činjenicom da je potrebno podmladiti stranku. Ovi članovi su, kako kažu dobro obavešteni izvori, fokusirani na svoje interese te im promene u stranci ne ide u prilog, jer su lični interesi ipak prioritet.

Ovaj sukob zapravo je sukob dve struje u okviru apatinskog SPS-a. Sličnih sukoba bilo je, podsetimo, i ranije, ali ih je Živorad Smiljanić zaustavljao svojim autoritetom.

Inače, Miodrag Bakić bio je sekretar OO SPS Apatin, ali i zamenik predsednika Opštine Apatin do 2016. Godine. Sa druge strane, Miloš Đerić bio je na mestu direktora Slododne Zone Apatin i predsednik omladine SPS-a do 2015. godine.
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar