Teren za basket u Bloku 112 ponovo u funkciji

U kampanji za izbore 2016. godine, OO SNS Apatin je često građanima skretao pažnju na zapuštene sportske terene kojih je tada bilo, kako po školama, tako i po delovima grada gde su se mladi nekada rado okupljali kako bi se bavili sportskim aktivnostim. Upravo iz tih razloga, sportski tereni su vrlo često bili „na meti“ radnih akcija koje su imale za cilj da se tereni dovedu u upotrebljivo stanje, pa su tako renovirani sportski tereni u Svilojevu, Sonti, Prigrevici i Apatinu.

Jedan takav teren koji je potpuno bio zapušten, doveden je u funkcionalno stanje početkom aprila 2016 godine. Radi se o terenu za basket koji se nalazi između stambenih zgrada S-5 i S-5 zapad. Ovih dana smo primetili da je na pomenutom terenu otkinut koš, te da su linije izbledele a korov je počeo da prekriva na pojedinim delovima.
Sve to je bilo razlog da se aktivisti OO SNS Apatin okupe još jednom na ovom mestu i teren vrate u stanje upotrebljivosti. Tridesetak aktivista je ovog petka popodne očistilo kompletan teren od korova, iscrtane su nove linije i postavljen novi obruč sa mrežicom.

Izvor: OO SNS Apatin
 
 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar