Sutra sednica SO Odžaci

Sednica Skupštine Opštine Odžaci zakazana je za utorak, 24. decembar. Sednica će se održati u skupštinskoj sali Sportskog centra Odžaci, sa početkom u 12 časova.

Pred odbornicima će se naći 17 tačaka dnevnog reda. Odbornici će raspravljati o predlozima odluka o: budžetu opštine Odžaci za 2020. godinu, angažovanju eksterne revizije završnog računa budžeta opštine, o lokalnim komunalnim taksama, o izmenama Odluke o opštinskim administrativnim taksama, o naknadama za usluge koje Opštinska uprava vrši drugim licima, o donošenju plana detaljne regulacije opštinskog puta Srpski Miletić – Bački Brestovac, o taksi prevozu i limo servisu na teritoriji opštine Odžaci, o gradskom i prigradskom prevozu putnika, o Kadrovskom planu u Opštinskoj upravi i pravobranilaštvu opštine, o javnoj rasveti na teritoriji opštine, o javnim parkiralištima.

Pred odbornicima će se naći i predlog Rešenja o razrešenju i imenovanju članova Upravnog odbora Predškolske ustanove Poletarac, predlog Rešenja o imenovanju Opštinske izborne komisije opštine Odžaci u stalnom sastavu, predlog Zaključka o davanju saglasnosti na Godišnji program rada Centra za socijalni rad Odžaci, predlog Zaključka o davanju saglasnosti na Godišnji program rada i Plan promotivnih aktivnosti Turističke organizacije, predlog Zaključka o davanju saglasnosti na Program poslovanja Javnog komunalnog preduzeća Usluga Odžaci i predlog Zaključka o davanju saglasnosti na Program poslovanja Javnog komunalnog preduzeća Brestkom Bački Brestovac.

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar