SNS U KULI: Dan pobede je 24. april!
20.04.2016.

Srpska napredna stranka održala je u Kuli predizbornu konvenciju kojoj su prisustvovali stranački funkcioneri - potpredsednik SNS Igor Mirović, član predsedništva te stranke Miloš Vučević i generalni sekretar Sportskog saveza Srbije Vladimir Batez i sa koje su naprednjaci poručili da je 24. april dan pobede.

Igor Mirović je obraćajući se prisutnima kazao da se od osnivanja SNS od 2008. godine, aposebno do 2014. godine kada je predsednik SNS Aleksandar Vučić postao i premijer Srbije da se obistinjuje parola naprednjaka "Srbija pobeđuje" i da to, kako je rekao, svako dobronamenran može da vidi. 

- Snagom stranke predvođenom našim predsednikom Aleksandrom Vučićem i požrtvovanim radom zaustavili smo propadanje Srbije. 24. april je dan za pobedu i nećemo da dozvolimo da se Srbija vrati u mračni tunel u kome je bila do 2012. godine - rekao je Mirović.

On je naglasio da više nema smisla da građani svoj glas daju onima koji su ih varali, istakavši da će 24. aprila biti smenjena pokrajinska vlast i da će biti smenjen Bojan Pajtić.  

On je kazao da zbog dobrih rezultata koje je u prethodne dve godine ostvarila vlada premijera Aleksandra Vučića, premijer već danas najavljuje da će doći do povećanja plata i penzija, jer je naš ekonomski sistem stabilan i sada, kako je rekao, možemo i trebamo da razmišljamo o povećanju plata i penzija. 

Član predsedništva SNS i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević je rekao da je opštinsko rukovodstvo opštine Kula u poslednje tri godine pokazalo kako se vodi odgovorna politika prema građanima i da s pravom od građana Kule kandidati SNS mogu da traže podršku na izborima. 

- Srbija je u prethodne dve godine pokazala da može finansijski da jača, da može da štiti srpski narod na Kosovu i Metohiji, da može da ide u Evropu, a da ne mora da uvede sankcije Rusiji. Poslednje dve godine Srbija ima političku stabilnost i odmah su vidljivi rezultati - rekao je Vučević.

On je pozvao članove i simpatizere SNS da i u preostalih pet dana daju svoj maksimum kako bi, kako je rekao Srpska napredna stranka ostvarila apsolutnu pobedu i na lokalnim i na pokrajinskim i na republičkim izborima. 

- Glasajući na lokalnim i pokrajinskim izborima mi biramo i republičkog premijera, jer je Aleksandru Vučiću potrebna naša podrška kako bi ostvario svoj cilj potpuni oporavak i preporod Srbije. Mi treba da idemo za Aleksandrom Vučićem a ne da se skrivamo iza njegovih dela - naglasio je Vučević

Sekretar Sportskog saveza Srbije Vladimir Batez rekao je da je siguran da se pozitivna energija koja se večeras osećala u Domu kulture u Kuli 24. aprila može pretvoriti samo u ubedljivu pobedu SNS. 

On je izrazivši se sportskim jezikom za koji je sam rekao da mu najbolje ide kazao da je SNS pre četiri godine na izborima bila autsajder, a da je u poslednje četiri godine pokazala da ima igrače za velika dela. 

- U nedelju je veliko finale na kome je bitno učestvovati, ali na kome ćemo pobediti i pokazati da samo ujedinjena Srbija pobeđuje - rekao je Batez.

Kandidat SNS za predsednika opštine Kula Perica Videkanić rekao je da je na ovim izborima jednako važno da SNS dobije pokrajinskog premijera, jer, kako je kazao, Srbija već ima republičkog premijera a to je Aleksandar Vučić, onda će Srbija ujedinjena pobeđivati. 

- Ako se u naredne četiri godine budemo borili za bolju Kulu i bolju Srbiju, mladi neće odlaziti u inostranstvo, već će ostajati tu kod nas u Kuli i zasnivati svoje porodice. Ja vas pozivam na borbu, ali ne za vlast već u borbu za budućnost - rekao je Videkanić.

Tokom konvencije predstavljeni su svi kandidati SNS za lokalne izbore u Kuli, kao i kandidati naprednjaka iz te opštine za poslanike u Skupštini AP Vojvodine, odnosno u Narodnoj skupštini Republike Srbije. 

(http://informer.rs)


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar