SNS: naš tim pobediće na predstojećim izborima dostojanstvom, idejama i radom

Pre oko godinu dana OO SNS je reformisan, priključili su se mladi, ambiciozni, školovani ljudi, koji u saradnji sa iskusnijim kolegama rade na izradi konkretnog programa kojim će stranka da poboljša kvalitet života građana Apatina nakon pobede na narednim izborima. U svom saopštenju navode da su tom poslu pristupili temeljno, ozbiljno i za njega dobili veliku podršku građana. Samtraju da je posebno interesovanje izazvala hrabrost da otvore mnoge teme o nedomaćinskom vođenju Opštine Apatin. Počeli su od obećanja i troškova mesnih zajednica, pa o troškovima predstavnika opštinske vlasti i sada već čuvenoj aferi crveni jugo, nudili su rešenje za problem pasa lutalica koji i danas postoji, skretali pažnju kako pojedini nastavnici zloupotrebljavaju sportske hale, pisali o tome kako naša Opština nema donešen agrarni budžet, te da se nenamenski troše sredstva dobijena od zakupa zemljišta i na kraju pisali o tome koliko košta održavanje voznog parka. 

Na današnjoj konferenciji rečeno je da svaki put, kada bi bilo šta napisali ili rekli, umesto da sugrađani dobiju priliku da čuju sam problem i da ga zajedno rešavaju, završi se sa najgorim rečima uvrede i etiketiranja članova Srpske napredne stranke. Ide se logikom: nije važno šta se govori, već ko govori. Na sve načine se gleda da onaj ko govori bude ponižen i uvređen, a onaj kom je upućena kritika ne odgovara na njen sadržaj već se bavi skretanjem sa teme, kao i bahatim i neprimerenim komentarima na račun bilo kog kritičara. Na sve načine pokušava se  diskreditovati osoba koja kritikuje vlast,  kako bi njegove reči postale nevažne. Najgore od svega, problema je sve više jer se ne rešavaju, a novi dolaze - navodi se u saopštenju.

Za svo to vreme, mi smo među građanima, organizujemo akcije, uređujemo, družimo se, razgovaramo sa njima, svake nedelje smo za štandovima, a najnovijom akcijom obilazili smo naše sugrađane kako bi čuli njihovo mišljenje o našem radu, objašnjavaju u SNS. Tvrde da od sugrađana dobijaju reči i kritike i pohvale, ali ih niko nikada i nigde nije vređao i nazivao pogrdnim imenima kako je to uradio predsednik opštine.

Dodaju da se nisu okupili sa ciljem da bilo koga vređaju ili ponižavaju. Okupili su se da svoje ideje o načinu rešavanja problema u Apatinu ponude građanima i da za njih dobiju podršku. Smaztraju da na to imaju potpuno pravo, koliko god se to nekome sviđalo ili ne. U skladu sa tim, žele da poruče građanima da će se u predstojećoj kampanji boriti idejama i delima, ni u jednom momentu ne nasedajući na provokacije i spuštajući se na prostački način komunikacije. 

Naš tim pobediće na predstojećim izborima dostojanstvom, idejama i radom,a drugima ćemo prepustiti kampanju vođenu lažima, manipulacijom i ucenama. Naša želja je da isto tako dostojanstveno, radno i planski vodimo opštinu Apatin. I to je razlika koju će građani prepoznati - zaključuje se u saopštenju OO SNS.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar