Slobodan Bačić kandidat GG \'Ujedinjeni za Apatin\'
30.11.-0001.

Nakon Perice Popiće (SRS), Dragana Rastovića (SPS), Čikoš Janoša (SVM) i Brune Urbanovskog ( DS) Opštinskoj izbornoj komisiji je u četvrtak, 30. januara zvanično predata kandidatura, ispred GG "Ujedninjeni za Apatin", Slobodana Bačića za pokrajinskog poslanika u Skupštini APV Vojvodine po većinskom sistemu i lista podrške birača za izbor članova za Savet MZ Apatin.

\"\"

Nosilac liste za Savet Mesne zajednice Apatin je Slobodan Bačić dok su kandidati za članove Saveta: Bošković Rajko, Sanja Bačić, Predrag Cvjetićanin i Aleksandar Vidaković.

Slobodan Bačić je jedan od najpoznatijih fudbalera u istoriji ovog sporta u našem gradu, slavu je stekao igrajući u mnogim prvoligaškim klubovima a nakon uspešne igračke karijere stekao je zvanje trenera licenciranog od strane UEFA. Sada je angažovan u fudbalskom klubu OFK "Mladost-Apa" na mestu trenera Prvog tima ali i trenera Škole fudbala "Mladosti" u kojoj se više od stotinu dece aktivno bavi fudbalom.

\"\"

Program kampanje za pokrajinske izbore i izbore za članove Saveta MZ Apatin će građanima biti predstavljen u narednim danima, pod sloganom "MOŽE DRUGAČIJE“.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar