lokacija: Apatin
objavljeno: 18.03.2019.

Skup podrške Vučiću u Apatinu

Politika

Кao i u drugim gradovima širom Srbije, ispred prostorija Opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Apatinu se u toku jučerašnjeg dana okupio veliki broj članova i simpatizera stranke, kako bi pružili podršku predsedniku Republike Aleksandru Vučiću.

Okupljenim građanima i medijima se tom prilikom obratio poverenik OO SNS Apatin, Milan Škrbić, poručivši da se, za razliku od protesta opozicije, radi o dostojanstvenom, mirnom i spontanom skupu.
 
Od momenta kada su mediji preneli nasilan upad demonstranata u zgradu RTS-a, veliki broj građana me je zvao želeći da pruži podršku predsedniku Vučiću i njegovoj politici. To je razlog zašto smo danas ovde.
 
Škrbić je pozvao sve pristalice Srpske napredne stranke, kao i aktiviste i glasače drugih stranaka koje podržavaju politiku Aleksandra Vučića, da budu mudri i da se uzdrže od bilo kakvih nesmotrenih reakcija, navodeći da je to „upravo ono što opozicija želi da izazove svojim ponašanjem“.
 
Nadležni organi će uraditi ono što je njihov posao. Nadam se da se u Srbiji više nikada neće ponoviti scene nasilja od sinoć“, poručio je poverenik OO SNS Apatin, Milan Škrbić.

Izvor i foto: OO SNS Apatin
 
 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

30. sednica Skupštine opštine Apatin zakazana je za 25. april 2019. godine sa početkom u 10 časova u...

"Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu je već od 2017. godine vrlo jasno  prepoznao zemljoradničke zadruge kroz sve naše agrarne...

U Palati Srbija, u Beogradu, gradonačelnica Dušanka Golubović je u ime grada Sombora potpisala ugovor za dodelu bespovratnih...

Održana je redovna sednica Štaba za vanredne situacije grada Sombora, kojom je predsedavala komandant Štaba, gradonačelnica Dušanka Golubović.

Predsednik Opštine Apatin Milan Škrbić potpisao je 5 ugovora o sufinansiranju radova iz oblasti poljoprivrede u Pokrajinskom sekretarijatu...

Pokrajinski sekretar za zdravstvo doc. dr Zoran Gojković sastao se u Budimpešti sa najvišim predstavnicima Ministarstva ljudskih resursa...