Šešelj u poseti Apatinu i Prigrevici

Predsednik Srpske radikalne stranke i nosilac liste na predstojećim parlamentarnim izborima Vojislav Šešelj posetio je Apatin gde je obišao stranačke prostorije, razgovarao sa okupljenim građanima, a u Prigrevici je posetio domaćinstvo Miloša Čučilovića.

Predsednik Opštinskog odbora i nosilac liste na lokalnim izborima Aleksandar Smiljanić upoznao je Šešelja sa trenutnom političkom situacijom u Apatinu. Smiljanić je istakao da apatinski radikali u potpunosti spremno dočekuju lokalne izbore na koje izlaze sa konkretnim planom i programom razvoja opštine.

Šešelj je, kako je rekao, ubeđen da će stranka u Apatinu ostvariti odličan rezultat. U obraćanju okupljenim građanima ispred prostorija stranke rekao je da su ovi izbori od velikog značaja za Srpsku radikalnu stranku i da je neophodno da stranka ostvari što bolji rezultat kako bi i u budućnosti predstavljala značajan korektivni faktor i ukazivala na sve pogrešne poteze vlasti, imajući u vidu nacionalni interes.

Šešelj je u Prigrevici obišao domaćinstvo Miloša Čučilovića, kandidata SRS na lokalnim izborima i dugogodišnjeg člana stranke. Domaćin je upoznao Šešelja sa svim problemima sa kojima se poljoprivrednici suočavaju, a predsednik SRS je istakao da je jedan od ključnih programskih ciljeva stranke upravo zaštita seljaka kako bi svoj proizvod mogao nesmetano da plasira na tržište, što se postiže podsticajem domaće proizvodnje i suzbijanjem uvozničkog lobija koji guši naše proizvođače.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar