Sednica SO Kula zakazana za četvrtak

Predsednik Skupštine Opštine Kula Velibor Milojičić zakazao je devetu sednicu lokalnog parlamenta za četvrtak, 28. novembar, u 10 časova.

Na dnevnom redu sednice naćiće se deset tačaka, a odbornici će između ostalog, razmatrati Predlog Odluke o pokretanju postupka pribavljanja u javnu svojinu Opštine Kula nepokretnosti neposrednom pogodbom i predlog Rešenja o formiranju Komisije za sprovođenje postupka neposredne pogodbe, predlog Odluke o otuđenju građevinskog zemljišta iz javne svojine.

Odbornici će u četvrtak razmatrati i predlog Odluke o sprovođenju javnog konkursa za izbor direktora JKP Vodovod Crvenka, predlog Odluke o izmeni Odluke o maksimalnom broju zaposlenih na neodređeno vreme u sistemu lokalne samouprave – opštine Kula za 2017. godinu, Predlog Odluke o izmeni Odluke o mesnim zajednicama, zatim o izmenama i dopunama Odluke o zaštiti poljoprivrednog zemljišta, useva i zasada, poljskih puteva i kanala od poljske štete, razmatranje Izveštaja o radu PU Bambi i predlog Rešenja o davanju saglasnosti na Program rada za 2019./2020. godinu. Na dnevnom redu ovog skupštinskog zasedanja naći će se još i predlog Rešenja o davanju saglasnosti na izmene Programa poslovanja JKP Radnik Sivac i na izmene Statuta Doma kulture Crvenka.  
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar