Sednica SO Kula zakazana za utorak

Sednica Skupštine Opštine Kula zakazana je za utorak, 17. septembar, u 10 časova. Jedne od najvažnijih tačaka koje će se naći pred odbornicima jesu predlog Odluke o konsolidovanom Završnom računu budžeta Opštine Kula za 2018. godinu i Izveštaj o izvršenju Odluke o budžetu za prethodnu godinu, ali i prvih šest meseci ove godine.

Odbornici će razmatrati i predloge o izmeni Odluke o mesnim zajednicama i otuđenju građevinskog zemljišta iz javne svojine Opštine Kula Srpskoj pravoslavnoj crkvi – Eparhiji Bačka Crkvenoj Opštini Crvenki. Na dnevnom redu biće i predlog Rešenja o davanju saglasnosti na izmene i dopune Programa poslovanja javnih komunalnih preduzeća čiji je osnivač Opština Kula - JKP Komunalac Kula, JKP Radnik Sivac, JKP Vodovod Crvenka, JKP Ruskom Ruski Krstur za 2019. godinu. Razovaraće se i o davanju saglasnosti na Program rada sa finansijskim planom ustanova čiji je osnivač Opština Kula za 2020. godinu - Kulturni centar Kula, Dom kulture Crvenka, Dom kulture Ruski Krstur i Narodna biblioteka Kula. 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar