Sednica SO Apatin zakazana za petak

Sednica Skupštine Opštine Apatin održaće se u petak, 27. decembra, sa početkom u 10 časova u velikoj sali Skupštine Opštine Apatin. Na dnevnom redu naćiće se 17 tačaka.

Odbornici će na sednici razmatrati Izveštaj Mandatno-imunitetske komisije, Predlog Odluke o budžetu opštine za 2020. godinu, Predlog Kadrovskog plana Opštinske uprave i Pravobranilaštva opštine za 2020. godinu, Predlog Odluke o angažovanju revizora za obavljanje eksterne revizije završnog računa budžeta opštine Apatin za 2019. godinu.

Pred odbornicima će se naći i Predlog Odluke o izmeni i dopuni Odluke o naknadama za korišćenje javnih površina na teritoriji opštine, Predlog Odluke o izmenama i dopunama Odluke o davanju  u zakup poslovnih prostorija. Razmatraće se i programi poslovanja za 2020. godinu i posebni programi za korišćenje sredstava iz subvencija za 2020 godinu JKP Naš dom Apatin, za JP za upravljanje putničkim pristaništem i marinom Apatin, kao i Pravilnik o organizaciji i sistematizaciji radnih mesta Turističke organizacije Apatin.

Odbornici će odlučivati i o predlozima rešenja o razrešenju i imenovanju člana Saveta za obrazovanje, kulturu i sport, predsednika i člana Kadrovsko-administrativne komisije, ali i razrešenju i imenovanju vd direktora Ustanove za stručno osposobljavanje odraslih. 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar