Sednica SO Apatin zakazana za petak

Sednica Skupštine Opštine Apatin zakazana je za petak, 29. novembar, u 10 časova. Na dnevnom redu sednice biće 14 tačaka.

Apatinski odbornici odlučivaće o predlogu rešenja o prestanku mandata odbornika Mirka Cvjetićanina i verifikaciji mandata odbornice Mire Mitić. Odbornici će razmatrati i predlog odluke o izradi plana detaljne regulacije za Blok 15 i delove blokova 9 i 14 u Apatinu. Na sedici će se naći i Predlog odluke o izmeni odluke o stipendiranju studenata na teritoriji Opštine Apatin i Predlog rešenja o obrazovanju štaba Zimske službe Opštine Apatin za 2019/2020. godinu. Odbornici će u petak razmatrati izveštaj o izvršenju odluke o budžetu Opštine Apatin za 2019. godinu, sa izveštajem o izvršenju sredstava samodoprinosa za period januar-septembar 2019. godine, a razmatraće se i operativni plan te službe. Na sednici će biti reči i o prvim izmenama Godišnjeg programa poslovanja Javnog preduzeća za upravljanje putničkim pristaništem i marinom Apatin.

Kada su u pitanju kadrovska rešenja u petak će se razmatrati o predlogu rešenja o imenovanju direktora JKP Naš dom Apatin, o razrešenju i imenovanju članova Školskog odbora Tehničke škole sa domom učenika u Apatinu, člana Školskog odbora Osnovne škole Mladost Prigrevica, kao i članova Školskog odbora Osnovne škole Žarko Zrenjanin Apatin. 

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar