Sednica Skupštine Opštine Kula zakazana za petak

Predsednik Skupštine Opštine Kula, Velibor Milojičić, zakazao je desetu sednicu lokalnog parlamenta za petak, 20. decembar, sa početkom u 10 časova. Prema predloženom dnevnom redu pred odbornicima će se naći osam tačaka.

Odbornici će raspravljati o predlozima Odluka o budžetu Opštine Kula za 2020. godinu, pribavljanju u javnu svojinu Opštine Kula nepokretnosti neposrednom pogodbom, umanjenju vrednosti nepokretnosti u javnoj svojini, raspisivanju Javnog oglasa za otuđenje nepokretnosti iz javne svojine.

Odbornici će takođe razmatrati predlog Kadrovskog plana Opštinske uprave i predloge Rešenja o davanju saglasnosti na Odluku o izmenama i dopunama Statuta Doma kulture Ruski Krstur, razrešenju i imenovanju članova radnih tela Skupštine opštine, razrešenju direktora i rešenje o imenovanju vd direktora Doma kulture Sivac.

 

 

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar