Sednica Skupštine opštine Kula zakazana za utorak

Sednica Skupštine opštine Kula zakazana je za utorak, 22. oktobar, u 10 časova. Odbornici će razmatrati predlog Odluke o izmenama i dopunama Odluke o budžetu za 2019. godinu, Izveštaj o izvršenju odluke o budžeta za prvih šest meseci, predlog Odluke o utvrđivanju minimalne naknade za investiciono i tekuće održavanje zajedničkih delova zgrade i naknade za prinudnog upravnika u stambenim objektima.

Pred odbornicima će se, između ostalog, naći i predlog Odluke o maksimalnom broju zaposlenih na neodređeno vreme u sistemu lokalne samouprave Opštine Kula, predlog Odluke o uslovima i visini naknade za uspostavljanje prava službenosti prolaza i postavljanje objekata na nepokretnostima u javnoj svojini, pokretanje postupka za otuđenje nepokretnosti iz javne svojine. Odbornici će na sednici odlučiati i o predlogu rešenja o imenovanju direktora Turističke organizacije Opštine Kula, razrešenje i imenovanje članova radnih tela Skupštine opštine, upravnih i nadzornih odbora ustanova čiji je osnivač Opština, kao i školskih odbora.

 
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar
APATIN WEATHER
Foto nedelje
Foto nedelje
VESTI.RS