Sednica Skupštine Opštine Apatin zakazana za četvrtak, 24. oktobar

Sednica Skupštine Opštine Apatin održaće se u četvrtak, 24. oktobra, u 10 časova u velikoj sali Skupštine opštine. Odbornici će raspravljati o 19 tačaka iz delokruga lokalne samouprave.

Na dnevnom redu sednice biće: predlog Odluke o dodeli nagrade 24 oktobar za 2019. godinu, predlog Odluke o drugim izmenama i dopunama Odluke o budžetu Opštine Apatin za 2019. godinu, razmatranje Izveštaja o realizaciji godišnjeg plana rada Predškolske ustanove Pčelica Apatin za radnu 2018/19. godinu, kao i Godišnjeg plana rada za školsku 2019/2020. godinu.

Na sednici će biti reči  i o razrešavanju i postavljanju članova Statutarno-pravne komisije, Mandatno-imunitetske komisije, Saveta za zdravstvo i socijalnu zaštitu, Nadzornog odbora Centra za socijalni rad, Upravnog odbora Predškolske ustanove Pčelica, Školskih odbora osnovnih škola za posebno muzičko vaspitanje i obrazovanje Stevan Hristić, Žarko Zrenjanin, Gimnazije i stručne škole Nikola Tesla, kao i o predlogu Rešenja o imenovanju Opštinskog saveta roditelja.


 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar