Sednica Skupštine Opštine Apatin zakazana za petak

Sednica Skupštine Opštine Apatin, 33. po redu, održaće se u petak, 13. septembra sa početkom u 9 časova. 

Na sednici će se razmatrati rešenje o prestanku mandata odbornika dr Đurađa Beokovića i verifikaciji mandata odbornika Vladimira Petrovića, kao i rešenje o prestanku mandata odbornice Milane Srdić na čije mesto dolazi Zora Jovanović

Odbornici će u petak razmatrati Izveštaj o izvršenju opštinskog budžeta za ovu godinu kao i izvršenje sredstava samodoprinosa za prvih šest meseci 2019. godine. U petak će se na sednici odlučivati i o izmenama i dopunama Statuta Predškolske ustanove Pčelica, ali i o izmenama i dopunama Odluke o naknadama za korišćenje javnih površina opštine. 

Predlog Odluke o sprovođenju javnog konkursa za imenovanje direktora JKP Naš dom, kao i o određivađenju naziva ulica i zaseoka u Opštini takođe će biti na dnevnom redu sednice. Odbornici će razmatrati i Rešenje o otuđenju neizgrađenog građevinskog zemljišta za koje je obavljena javna licitacija, i prenosu u svojinu Liberland Group Sombor, kao i nekoliko rešenja o otuđenju građevinskog zemljišta iz javne svojine i njihov prenos u privatnu svojinu. 

Na sednici će biti razrešen član Školskog odbora škole u Prigrevici i imenovan novi, kao i član Saveta za obrazovanje, kulturu i sport

 
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar