Sednica Skupštine Grada Sombora zakazana za 25. septembar

Predsednica Skupštine Grada Sombora Ljiljana Tica zakazala je sednicu Skupštine za sredu, 25. septembar, sa početkom u 9 časova. Sednica će se održati u Velikoj sali zgrade Županije u Somboru.

Odbornici će na sednici razmotriti i odlučivati o 15 pitanja iz delokruga rada Skupštine. Na sednici će, između ostalog, biti reči o izveštaju o izvršenju Odluke o budžetu Grada Sombora za prvih šest meseci 2019. godine, predlog Odluke o prvom rebalansu odluke o budžetu Grada Sombora za 2019. godinu, predlogu Odluke o zaštiti poljoprivrednog zemljišta, useva i zasada, poljskih puteva i kanala od poljske štete, te o predlogu rešenja o davanju saglasnosti na Odluku o drugim izmenama i dopunama Statuta Doma zdravlja dr Đorđe Lazić Sombor, kao i o predlogu rešenja o davanju saglasnosti na pravilnik o radu JKP Čistoća Sombor.

 

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar