Sednica Skupštine Grada Sombora zakazana za 5. jul
Predsednica Skupštine Grada Sombora, Ljiljana Tica zakazala je 36. sednicu Skupštine Grada za petak, 5. jul sa početkom u 9 časova. 
 
Na dnevnom redu sednice naćiće se 12 pitanja iz delokruga rada Skupštine. Odbornici će, između ostalog odlučivati o Predlogu odluke o upotrebi imena i simbola Grada Sombora, Predlogu odluke o utvrđivanju naziva dela ulica i zaselaka u naseljenim mestima na teritoriji Grada Sombora, Predlogu odluke o osnivanju Gradskog muzeja Sombor, Predlogu odluke o izradi Generalnog urbanističkog plana Grada Sombora, Predlogu odluke o donošenju plana detaljne regulacije za izgradnju i rekonstrukciju kanala Baračka, izgradnji nove crpne stanice Bezdan II od Dunava do spoja sa kanalom Vrbas-Bezdan, i Izveštaju o radu mesnih zajednica na teritoriji Grada Sombora za 2018. godinu. 
 
 
 
 
 
 

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar