Sednica lokalnog parlamenta u Kuli u sredu

Predsednik Skupštine Opštine Kula Velibor Milojičić zakazao je dvanaestu sednicu lokalnog parlamenta za sredu, 11. mart, sa početkom u 10 časova. Pred odbornicima će se naći trinaest tačaka dnevnog reda.

Na sednici u sredu odbornici će razmatrati: predlog Odluke o izmenama i dopunama odluke o budžetu opštine Kula za 2020. godinu, predlog Odluke o angažovanju eksterne revizije konsolidovanog završnog računa opštinskog budžeta za 2019. godine, predlog Odluke o pokretanju postupka za otuđenje nepokretnosti iz javne svojine i o raspisivanju javnog oglasa za otuđenje nepokretnosti iz javne svojine, predlog Lokalnog akcionog plana za mlade.

Pred kulskim odbornicima naćiće se i Izveštaj o radu Doma kulture Sivac, Izveštaj o radu i Program rada za 2020. godinu Centra za socijalni rad, izmene Programa poslovanja za ovu godinu javnih komunalnih preduzeća Komunalac Kula, Vodovod Crvenka, Radnik Sivac i Ruskom Ruski Krstur, predlog Rešenja o davanju saglasnosti na Program poslovanja za 2020. godinu JKP Prečistač Vrbas – Kula i Rešenja o davanju saglasnosti na Poseban program za korišćenja sredstava iz budžeta opština Kula i Vrbas za Prečistač Vrbas-Kula, predlog Rešenja o davanju saglasnosti na Odluku o izmeni Statuta Sportskog centra Crvenka, Izveštaj o sprovedenim izborima za članove Saveta Mesne zajednice Kruščić.

Na samom kraju sednice odbornici će razmatrati i predlog Rešenja o imenovanju Lokalnog saveta roditelja i razrešenju i imenovanju članova upravnih i nadzornih odbora ustanova čiji je osnivač opština, kao i imenovanje direktora i rešenje o prestanku funkcije v.d direktora javnih preduzeća i ustanova čiji je osnivač opština.

 

 

 
 
 


 
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar