lokacija: Apatin
objavljeno: 06.08.2017.

SAOPŠTENJE OO SNS: APSOLUTNA POBEDA LISTA ZA NAPREDNI APATIN, PRIGREVICU I SONTU

Politika

Na prvim izborima koji su se održali na teritoriji opštine Apatin po većinskom sistemu glasanja, liste koje je podržao OO SNS Apatin na izborima za Savete Mesnih zajednica ostvarile su apsolutnu pobedu porazivši sve protivkandidate u Apatinu, Prigrevici i Sonti.
Na osnovu još jedne istorijske pobede liste koju je podržao OO SNS Apatin, budući sazivi Mesnih zajednica će izgledati u sledećim sastavima: Apatin, Prigrevicu i Sontu predstavljaće svih 11, odnosno 9 kandidata koje su predložile liste za Napredne Apatin, Prigrevicu i Sontu. Protivkandidati u ovim mesnim zajednicama nisu osvojili dovoljan broj glasova niti za jednog člana MZ. MZ Svilojevo, Kupusinu i Romsko naselje predstavljaće kandidati sa lista Zajedno za Svilojevo, GG „Za Kupusinu, za naše selo“ i GG „Za bolje romsko naselje“.
OO SNS Apatin se zahvaljuje svim članovima i simpatizerima stranke koji su na bilo koji način pomogli da se u opštini Apatin ostvari još jedan istorijski rezultat i ubedljiva pobeda.
 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Nakon što su počela da se iznose različita mišljenja o rekonstrukciji dela ulice Petefi Šandora, a koja je...

Građani Lalića birali su novi Savet Mesne zajednice. Na izborima je učestvovala samo jedna lista, SNS-SPS, sa sedam...

Na 18. sednici SO Apatin, nakon što je utvrđeno prisustvo od ukupno 28 odbornika, čime su stvoreni uslovi za punovažno...

Odbornici Skupštine opštine Kula, na sednici koja je održana u utorak, 28. novembra 2017. godine usvojili su Odluku...

U sredu, 29. novembra, održana je 20. sednica Opštinskog veća opštine Odžaci. Na dnevnom redu bilo je 14...

Na 51. sednici Opštinskog veća doneto je Rešenje o davanju saglasnosti na izmene i dopune Programa poslovanja za...