Radne akcije u Sivcu i Kruščiću

Ovog vikenda, aktivisti MO SNS Sivac i Kruščić organizovali su radne akcije. U Sivcu je ofarbana ogradu u centru sela, a zajedničkim radom aktivisti su doprineli lepšem i uređenijem izgledu centra. Iz ovog mesnog odbora ističu da su zadovoljni do sada urađenim poslom, a ujedno i najavljuju nove radne akcije.

U organizaciji Mesnog odbora SNS Kruščić započeto je sa sprovođenjem radnih akcija koje će se zbog obimnosti posla odvijati po delovima.
Aktivisti nastoje kontinuirano raditi na uređenju svog mesta u narednom periodu te su sa svojim radom započeli radnom akcijom tokom koje su ofarbana i popravljena autobuska stajališta, koja su pre ove akcije bila u veoma lošem stanju.
Osim aktivista iz Kruščića, u akciji su učestvovali i članovi drugih mesnih odbora, a iz MO SNS Kruščić najavljuju još akcija ovog tipa sa ciljem da doprinesu lepšem i uređenijem izgledu svog mesta.
 
Izor: OO SNS Kula
 
 
Izor: OO SNS Kula
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar