Radna akcija MO SNS i Unije žena SNS Bački Brestovac

Aktivisti Mesnog odbora SNS-a Bački Brestovac organizovali su akciju uređenja sela, u kojoj su učestvovale i članice Unije žena MO Bački Brestovac.

U ovoj zajedničkoj akciji uređeno je više javnih prostora na kojima je sprovedeno krčenje korova, čišćenje i odvoz đubreta, kao i košenje trave. Uz pomoć truda i rada aktivista traktorska prikolica je nekoliko puta bila prepuna granja, šiblja i trave, ali je kompletan trotoarski prostor oko napuštenih parcela za svega nekoliko sati bio u funkciji i u potpunosti prohodan, te su prostori ispred napuštenih parcela kao i selo zahvaljujući ovoj akciji dobili potpuno novi i lepši izgled.
 
Iz MO Bački Brestovac se zahvaljuju svima koji su pomogli i poručuju da ova akcija označava prve korake u radu na ulepšavanju i funkcionalnom unapređenju sela, i dodaju kako se neće zaustaviti na ovome, već će nastaviti sa ovom akcijom.
 
Izvor:  MO SNS Bački Brestovac
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar