lokacija: Apatin
objavljeno: 09.01.2017.
Autor: Jelena

Prva sednica SO Apatin u 2017. godini najavljuje značajne promene

Politika

11. sednica Skupštine opštine Apatin zakazana je za 13. januar 2017. godine. I ovog puta, gledaoci 025info televizije moći će je pratiti u direktnom tv prenosu.
 

Prva sednica SO u ovoj novoj 2017. godini zakazana je za 11 sati i najavljuje nekoliko značajnih promena. Dnevni red se sastoji od 9 tačaka, a osim predloga rešenja o prestanku mandata jednog od odbornika Skupštine opštine Apatin, kao i potvrđivanju mandata drugog, biće predložena i rešenja o prestanku funkcija predsednika opštine Apatin, članova Opštinskog veća, zamenika predsednika opštine Apatin i predsednika Skupštine opštine Apatin.
 

Na 11. sednici SO Apatin, nakon izbora biračkog odbora za sprovođenje tajnog glasanja, biće imenovani i novi predsednik opštine Apatin, zamenik predsednika opštine, novi članovi Opštinskog veća, kao i novi predsednik Skupštine opštine Apatin.
 

Kako saznajemo, na mesto Radivoja Sekulića, ako bude izglasan većinom odbornika, doći će Milan Škrbić, a na mesto predsednika Skupštine opštine Apatin dr Dragan Rastović.
 

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Sednica Skupštine Opštine Apatin održana je danas, a na dnevnom redu bilo je 22 tačke.    

Predsednik Skupštine Opštine Odžaci, Goran Đaković zakazao je 25. Sednicu koja će se održati u ponedeljak, 1. jula,...

Sednica Skupštine Opštine Apatin, 32 po redu, održaće se sutra, 25. juna u 9 časova u Velikoj sali. 

Ljiljana Tica, profesorka razredne nastave iz Sombora, nova je predsednica Skupštine Grada Sombora. Tica je na tu funkciju...

Sednica Skupštine Grada Sombora zakazana je za sutra, 19. jun, sa početkom u 9 časova.  Odbornici će,...

Na sednici Skupštine opštine Odžaci doneto je rešenje o utvrđivanju prestanka mandata odbornici Jeleni Lopušini koja je podnela...