Problem sa pijaćom vodom u Odžacima biće rešen do proleća
-Najvažnije je da rešimo pitanje čistoće vode, taj problem ćemo rešiti do proleća sledeće godine. U to ćemo uložiti više od dva miliona evra da više niko nema problema sa pijaćom vodom u Odžacima – rekao je Vučić okupljenim građanima na Gradskom trgu u Odžacima. 
 

 
Kako je najavio biće urađen put Bački Brestovac – Srpski Miletić, a ta investicija je vredna 200 miliona dinara.  
 
-Važno nam je da vidite da razumemo potrebe svakog čoveka iz svakog naseljenog mesta. Danas kada imamo novac, hoćemo da ga uložimo u potrebe običnih ljudi, da budete zadovoljni i vidite na šta novac odlazi. Moraćemo u svakom mestu da obnovimo ambulante i domove zdravlja u odžačkoj opštini – rekao je Vučić. 
 
On se zahvalio građanima, posebno mladima, koji veruju u ozbiljnu politiku. 
 
Predsednik Srbije je rekao da dva miliona evra koliko će se uložiti u snabdevanje vode Odžaka i milion i po evra u puteve, dolazi iz viška. 
 
- Kada smanjujemo javni dug, imamo suficit, deci ostavljamo uređene puteve i čistu vodu - podvukao je Vučić.  
 
-Sve nam je džabe ako ne budemo imali više dece. Nećemo imati kome da ostavimo puteve, neće imati ko da radi. Molim vas da razumete da je to nasušna potreba našeg naroda. Srbija mora da živi i posle nas – rekao je Vučić i dodao da mu je to najveća briga. 
 
Prilikom obilaska odžačke opštine predsednik Srbije posetio je Zemljoradničku zadrugu Agrodunav u Karavukovu. 
 
-Hvala vam sto znate da bez marljivo rada nema rezultata. Imamo mnogo toga u poljoprivredi da uradimo. Sada imamo nešto više novca da ulažemo pošto smo stvari postavili na siguran temelj – rekao je Vučić prilikom obilaska zasada trešanja u ovoj Zadruzi. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar