lokacija: Sombor
objavljeno: 16.04.2019.

Prezentacija poslovne zone Grada Sombora

Politika

U Svečanoj sali zgrade Županije održana je prezentacija Projekta „Poslovna zona“ grada Sombora. Projekat finansiraju grad Sombor i Ministarstvo privrede Republike Srbije, a vrednost je nešto više od 600 miliona dinara.

Na mestu bivšeg „Agrosaveza“ biće izgrađena „Poslovna zona“ u Somboru, koja će se sastojati od biznis inkubatora, hladnjače, tržnice i pretećih objekata.

Prezentaciju Projekta, koji je uradio Projektni biro „DBA“ iz Novog Sada, održala je Marija Dragas.

„Ovaj izuzetno važan, ako ne i najvažniji deo iz ove oblasti u Zapadnobačkom okrugu je krenuo svojim tokom. Građevinska dozvola je završena i projekat se nastavlja u etapama“ rekao je ovom prilikom direktor JKP „Prostor“ Goran Nonković.

Izvor i foto: sombor.rs

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.

Povezane vesti

Posle kraće i teške bolesti danas je u pedeset i šestoj godini preminuo je primarijus dr Zoran Parčetić,...

Umesto Milene Antić, koja je iz ličnih razloga podnela ostavku, na 23. sednici Skupštine opštine Odžaci, odbornici su tajnim glasanjem...

Obeležavanju jubileja - Deset godina od pružanja usluga socijalne zaštite – Pomoć u kući za odrasla i starija lica i...

Napadi na porodicu Vučić, koji se inteziviraju nakon, sada je već i njima jasno, potpunog fijaska vezanog za pokušaj rušenja...

Porodica je stub na kom se temelji svaki čovek i suština postojanja svakog pojedinca. Porodica je dar od Boga i...

30. sednica Skupštine opštine Apatin zakazana je za 25. april 2019. godine sa početkom u 10 časova u...