Preminuo Zoran Parčetić, predsednik Skupštine grada Sombora

Posle kraće i teške bolesti danas je u pedeset i šestoj godini preminuo je primarijus dr Zoran Parčetić, predsednik Skupštine grada Sombora

Zoran Parčetić je rođen 27.08.1963. godine u Somboru. Medicinski fakultet za zvanje doktora medicine završio je 1990.god. stručni ispit za zvanje doktora medicine položio je 1991. god. diplomu o završenim specijalističkim studijama i stečenom stručnom nazivu specijaliste opšte hirurgije stekao je 1997. godine, a zvanje Primarijusa dodeljeno mu je 30. septembra 2004. Godine. 
 
U Opštoj bolnici Sombor bio je zaposlen od 1987. godine
 
Za predsednika Skupštine grada Sombora izabran je 2016. godine. Funkciju predsednika je obavljao na stalnom radu. Pre izbora za predsednika Skupštine grada Sombora primarijus dr Zoran Parčetić bio je odbornik i člana Gradskog veća grada Sombora za oblast zdravstva i socijalne zaštite. 
 
Primarijus dr Zoran Parčetić je više od tri decenije bio igrač FK Radnički Sombor i član Skupštine kluba, a u periodu od februara 2013. godine do jula 2014. godine nalazio se na mestu predsednika FK Radnički. Pored fudbala, bio je zaljubljenik i u golubarstvo, dugogodišnji član udruženja Sombor 1871 i deo organizacionog tima Sajma peradarstva. 
 
Primarijus dr Zoran Parčetić biće sahranjen u četvrtak 23. maja u 15 časova na Velikom katoličkom groblju u Somboru. 
 
 
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar