Opštinsko veće Odžaka održalo sednicu

Danas je održana sednica Opštinskog veća Odžaka kojom je predsedavala predsednica Opštine Latinka Vasiljković.

Na sednici su doneta sledeća akta: Pravilnik o izmenama i dopunama pravilnika o organizaciji i sistematizaciji radnih mesta u Opštinskoj upravi i Pravobranilaštvu opštine Odžaci, koji se donosi u cilju poboljšanja efikasnosti rada Opštinske uprave; Finansijski plan Budžetskog fonda za zaštitu životne sredine, koji je potrebno uskladiti sa Odlukom o rebalansu budžeta, radi obezbeđivanja sredstava neophodnih za izmenu projektne dokumentacije za podizanje poljozaštitnih pojaseva, kao i izradu Plana prilagođavanja postrojenja vezano za nesanitarne deponije na teritoriji opštine, Rešenje za raspodelu sredstava za sufinansiranje potreba u oblasti sporta, kojim su obezbeđena sredstva za ŠK Miloš Rakić Ratkovo, SD 7. juli Odžaci i FK Radnički 1918 Ratkovo; Rešenje o upotrebi tekuće budžetske rezerve za realizaciju Projekta fitnes centra na otvorenom – postavljanje igrališta, i za Osnovnu školu Branko Radičević Odžaci, za vansudsko poravnanje.

Na sednici je donet i zaključak o usvajanju Izveštaja o izvršenju budžeta opštine Odžaci za devet meseci ove godine, koji će se poslati odbornicima Skupštine opštine Odžaci na uvid. Doneti su i zaključci o davanju saglasnosti na finansijske izveštaje MZ Karavukovo, Odžaci, Bački Gračac, Lalić, Srpski Miletić i Deronje. Donet je i zaključak o sufinansiranju manifestacija i jubileja.

Na dnevnom redu našla se i Odluka o otuđenju građevinskog zemljišta u javnoj svojini opštine koja je, nakon razmatranja, upućena Skupštini opštine na razmatranje i donošenje.
 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar