OO SRS Apatin u finišu kampanje (video)

Članovi Opštinskog odbora Srpske radikalne stranke Apatin okupili su se danas u centru grada, pred izbornu tišinu, kako bi porazgovarali sa građanima i još jednom ih upoznali sa svojim planom i programom.
 

Aleksandar Smiljanić, predsednik OO SRS Apatin podsetio je prisutne kako je Srpska radikalna stranka organizovala dva velika mitinga, u Beogradu i u Novom Sadu, na kojima su bili prisutni i apatinski radikali, a prema njegovim rečima odziv članova i simpatizera bio je odličan.
 

- Pozvao bih sve građane opštine Apatin da, pre svega, izađu na izbore u nedelju, 02. aprila, da glasaju po svojoj savesti, a mi iz Srpske radikalne stranke skromno poručujemo da smatramo da bi bilo dobro da glasaju za predsedničkog kandidata SRS-a, dr Vojislava Šešelja, istakao je Smiljanić.


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar