OO SNS Sombor: U Srbiji se nasilje i fašizam ne tolerišu

OO SNS Sombor izdao je saopštenje za javnost:

"Odbornici Srpske napredne stranke Skupštine grada Sombora su se tokom prethodnih dana odlučno i predano okupili i boravili u skupštinskoj sali kako bi stali u zaštitu ove institucije od onih koji promovišu nasilničko ponašanje i istim žele da naruše red i mir kako unutar lokalne samouprave tako i cele države. Na ovaj način odbornici poručuju da im je interes građana najvažniji, da neće dozvoliti napade bahatih i nasilnih opozicionara te da će i ubuduće braniti institucije svog grada ukoliko bude bilo opasnosti od nasilnih upada. 

Ako se osvrnemo i pogledamo ko izlazi na opozicione proteste, možemo da vidimo sve kadrove bivšeg režima, koji su imali mogućnost da pokažu kako se vodi ovaj grad, međutim, uradili su upravo suprotno i ostavili grad u dugovima, a sada nastoje da bahatim, licemernim ponašanjem i agresivnom politikom naruše sve ono što je sadašnja vlast uradila za dobrobit svojih građana. 

U ime svih marljivih, poštenih, u ovom gradu i zemlji, posvećenih ljudi, nećemo dozvoliti da ispliva ružna i neperspektivna slika koju nude opozicioni funkcioneri, već da zadržimo kvalitet, napredak i očuvamo uspostavljen red i mir. 

Stoga, pozivamo sve građane koji se zalažu za pristojnu i normalnu Srbiju da podrže skup koji će se održati 19. aprila u Beogradu u okviru kampanje „Budućnost Srbije“ i time pokažemo da se u Srbiji nasilje i fašizam ne toleriše, da je Srbija snažnija nego što je bila i da je niko neće baciti na kolena, a naročito ne grupa opozicionih cirkusanata" - poručuju iz OO SNS Sombor.

Izvor i foto: OO SNS Sombor


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar