OO SNS: predstavljanje programa za turizam na šetalištu kraj Dunava

Nakon što je stručnoj javnosti prezentovan Program za razvoj turizma opštine Apatin, u nedelju 03. aprila je, uz podršku Unije mladih, predstavljen i svim zainteresovanim građanima koji su tog popodneva šetali Dunavom.

Akcija je osmišljena tako da je građanima putem informativnog panoa predstavljeno pet osnovnih ciljeva koje će OO SNS Apatin sprovesti kako bi poboljšao stanje u lokalnom turizmu.

Kroz razgovor sa građanima na isti pano uvrštene su i njihove ideje, koje će Savet svakako razmotriti i u skladu sa planovima uneti u program, navodi se u saopštenju OO SNS.

Paralelno sa ozbiljnim temama i problemima o kojima se razgovarali sa prolaznicima, održavao se i kratki kviz zabavnog karaktera gde su prolaznici imali priliku da osvoje simbolične nagrade (suvenire Apatina) odgovarajući na pitanja vezana za apatinske turističke atrakcije i  manifestacije.

Ceo događaj imao je i muzičku podršku sa dva di-džeja, koji su doprinosili atmosferi svojim nastupom. Za sam kraj programa, kada je sunce zašlo za Dunav, učesnici akcije pustili su lampione želja u nadi da za Apatin dolazi neko bolje vreme, stoji u saopštenju. 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar