OO SNS Kula: Poziv na skup u Beograd

Odbornici Srpske Napredne Stranke u SO Kula proteklih dana dežurali su, kao i mnoge njihove kolege širom Srbije, u skupštinskoj sali lokalnog parlamenta.

S obzirom da je pretila opasnost od nasilnih upada i scena nasilja u režiji istih onih kojima je testera simbol političke aktivnosti, dežurstva su bila jedini mogući način zaštite legalnih i legitimnih institucija, a samim tim i zaštite narodne volje na slobodnim i demokratskim izborima, navode iz OO SNS Kula.

Imajući u vidu da su nasilnici pretrpeli debakl na samozvanom „istorijskom mitingu“ i da je narod pokazao na čijoj je strani, iz OO SNS Kula smatraju da je zadatak odbrane institucija ispunjen.

"Odbornici SNS širom Srbije pokazali su kako se politika vodi na miran, demokratski i dostojanstven način i da su nasilje i psovke stvar smetlišta istorije i psihopatskih navika pripadnika opozicije. Pozivamo ovim putem sve građane, bez obzira na bilo koju pripadnost i predznak, na veliki narodni skup 19. aprila u okviru kampanje „Budućnost Srbije“ koji će se održati u Beogradu. Ovaj skup je prilika da se vidi šta zaista znači podrška širokih narodnih masa. Na ovom skupu nećete čuti reči mržnje i uvreda, a ni da vidite testere i vešala. Dođite da pokažemo agresivnoj političkoj grupici da su budućnost Srbije nova radna mesta, bolnice, vrtići, putevi, a ne čerupanje državnih resursa i trošenje narodnog novca od strane predstavnika ružne političke prošlosti". - navode u saopštenju OO SNS Kula.

Izvor i foto: OO SNS Kula


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar