OO SNS Apatin: pozivamo DS i SRS da zajedno ispunimo volju građana

OO Srpske napredne stranke Apatin održao je konferenciju nakon sinoć održanih izbora. Medijima su se obratili Dubravka Korać i Radivoj Sekulić. Istakli su da su zadovoljni rezultatom koji su ostvarili.

Dubravka Korać je dodala da je SNS pobedila na 18 biračkih mesta, a da je Socijalistička partija Srbije (SPS) dobila više glasova na devet mesta, dok je Savez vojvođanskih Mađara (SVM) osvojio većinu na preostala dva mesta. Istakla je da je to rezultat za poštovanje, te da će nastaviti borbu.

Na konferenciji je rečeno da su obavljene konsultacije sa SVM. SNS je pozvala Srpsku radikalnu stranku i Demokratsku stranku na razgovore, jer veruju da je važno da se uspostavi korelacija na sva tri nivoa vlasti, s obzirom na to da je SNS osvojila većinu glasova i na nivou pokrajine i republike. Ukoliko se predstavnici ovih stranaka ne odazovu u SNS će smatrati da se tako krši volja građana.

Nosilac liste na lokalnim izborima, Radivoj Sekulić, istakao je da je ponosan na rezultat, te da je SNS pokazala da je najjača i najozbiljnija partija. 

Podsetimo, SNS je u Apatinu osvojila 5.640 glasova odnosno 35,84%, dok je SPS osvojila 5.276 glasova odnosno 33,52% . Kada je reč o republičkim izborima, za SNS je u Apatinu glasalo 7.196  građana (45,83%), a na pokrajinskim izborima 6.945 (44,37%). Pogledajte zvanične rezultate za ostale stranke na linku

 

 

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar