Održano Opštinsko veće opštine Kula

Na današnjoj sednici Opštinskog  veća, kojom je predsedavao predsednik opštine Кula Damjan Miljanić, utvrđen je  predlog Odluke o otuđenju građevinskog zemljišta iz javne svojine opštine Кula nemačkoj kompaniji Witzenmann.

Opštinsko veće je utvdilo predlog Odluke o donošenju izmena i dopuna Prostornog plana opštine Кula.  Nacrti  utvrđenih  Odluka  prosleđeni su  Skupštini Opšine Кula na razmatranje i odlučivanje.

Takođe, Opštinsko veće je dalo saglasnost na Plan rada Crvenog krsta sa Finansijskim planom za programske aktivnosti Crvenog krsta iz oblasti socijalne zaštite i donelo Rešenje o imenovanju Кomisije za sprovođenje postupka dodele sredstava za finansiranje programa i projekata u oblasti lokalnog ekonomskog razvoja i unapređenja lokalnog stanovništva.
 
Opštinsko veće je donelo Rešenja o imenovanju predsednika i članova Saveta za zapošljavanje opštine Кula, o imenovanju predsednika, zamenika predsednika i članova Saveta za privredu, o imenovanju članova saveta za saobraćaj, o obrazovanju i imenovanju Saveta za rodnu ravnopravnost i ostvarivanje jednakih mogućnosti, kao i o zaduženju članova Opštinskog veća opštine Кula.
 
Izvor i foto: q-media.rs
 
 

Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar