Održana sednica SO Odžaci

U Odžacima je održana sednica Skupštine opštine kojom je predsedavao predsednik Goran Đaković. Na sednici je doneto nekoliko akata iz delokruga rada lokalne samouprave.

Odbornici su doneli odluke o: budžetu opštine Odžaci za 2020. godinu, o angažovanju eksterne revizije završnog računa budžeta opštine Odžaci za 2019. godinu, o lokalnim komunalnim taksama, o izmenama Odluke o opštinskim administrativnim taksama, o naknadama za usluge koje Opštinska uprava vrši drugim licima, o donošenju plana detaljne regulacije opštinskog puta Srpski Miletić – Bački Brestovac, o taksi prevozu i limo servisu, o gradskom i prigradskom prevozu putnika. Donet je i Kadrovski plan u Opštinskoj upravi i pravobranilaštvu, Odluka o javnoj rasveti i Odluka o javnim parkiralištima.

Odbornici su doneli i Rešenje o razrešenju i imenovanju članova Upravnog odbora Predškolske ustanove Poletarac Odžaci, Rešenje o imenovanju Opštinske izborne komisije opštine Odžaci u stalnom sastavu. Na sednici su doneti i zaključci o davanju saglasnosti na Godišnji program rada Centra za socijalni rad Odžaci za 2020. godinu, o davanju saglasnosti na Godišnji program rada i Plan promotivnih aktivnosti Turističke organizacije opštine, o davanju saglasnosti na Program poslovanja Javnog komunalnog preduzeća Usluga Odžaci i Javnog komunalnog preduzeća Brestkom Bački Brestovac. 

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar