Održana sednica SO Kula

Na sednici Skupštine Opštine Kula, koja je održana juče, pred odbornicima se našlo deset tačaka dnevnog reda.

Većinom glasova odbornici su doneli Odluku o pokretanju postupka pribavljanja u javnu svojinu Opštine Kula nepokretnosti neposrednom pogodbom i Rešenje o formiranju Komisije za sprovođenje postupka neposredne pogodbe. Ovom Odlukom pokreće se postupak pribavljanja u javnu svojinu Opštine Kula, a za potrebe rada Policijske stanice u Kuli, nepokretnosti od vlasnika AD za osiguranje DDOR Novi Sad, za novčani iznos od 213 hiljada evra. Isplata će ići tako što će se 5000 evra, u dinarskoj protivvrednosti uplatiti nakon potpisivanja ugovora, a ostatak na deset jednakih mesečnih rata, po 20.800 evra u dinarskoj protivvrednosti.

Odbornici su doneli i odluke o otuđenju građevinskog zemljišta iz javne svojine, sprovođenju javnog konkursa za izbor direktora JKP Vodovod Crvenka, izmeni Odluke o maksimalnom broju zaposlenih na neodređeno vreme u sistemu lokalne samouprave–Opštine Kula za 2017. godinu, izmeni Odluke o mesnim zajednicama. Na sednici su donete i odluke o izmenama i dopunama Odluke o zaštiti poljoprivrednog zemljišta, useva i zasada, poljskih puteva i kanala od poljske štete, usvajanju Izveštaja o radu PU Bambi za 2018./2019. godinu i Rešenje o davanju saglasnosti na Program rada za 2019./2020. godinu ove predškolske ustanove. Odbornici su još doneli i Rešenje o davanju saglasnosti na izmene Programa poslovanja JKP Radnik Sivac i na izmene Statuta Doma kulture Crvenka

 


 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar