Održana sednica SO Apatin

Na sednici Skupštine Opštine Apatin usvojen je predlog odluke o izradi plana detaljne regulacije za blok 15 i delove blokova 9 i 14 u Apatinu. Odbornici su  doneli odluku o izmeni odluke o stipendiranju studenata na teritoriji Opštine Apatin, usvojen je i izveštaj o izvršenju odluke o budžetu Opštine Apatin za 2019. godinu, sa izveštajem o izvršenju sredstava samodoprinosa, za period januar – septembar 2019. godine. Odbornici su većinom glasova usvojili predlog rešenja o obrazovanju štaba Zimske službe Opštine Apatin za 2019/20 godinu kao i operativni plan. Lokalni parlament je usvojio i prve izmenu godišnjeg programa poslovanja Javnog preduzeća za upravljanje putničkim pristaništem i marinom Apatin za 2019. godinu. 

Skupština je u svom radu usvojila predlog rešenja o prestanku mandata odbornika Mirka Cvetićanina i verifikovala mandat odbornice Mire Mitić. Imenovan je direktor Javnog komunalnog preduzeća Naš dom, Nebojša Smiljanić, kao i novi članovi školskog odbora Tehničke škole sa domom učenika u Apatinu, Osnovne škole Mladost Prigrevica i članovi školskog odbora Osnovne škole Žarko Zrenjanin Apatin.


 

 


Komentari
Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove 025info redakcije.
Postavi komentar